Поводом предстојећег празника Ускрса ученици петог и шестог разреда наше школе посетили су предшколце. Том приликом они су им поклонили сталке за ускршње јаје које су сами направили на часовима Технике и технологије и обојили на часовима Ликовне културе. Дружење је подсетило и неке ђаке времена кад су били предшколци.

Наши предшколци су наш понос и наша будућност. Са својим васпитачицама припремили су се за „Васкрсњи базар“, сутрашњу хуманитарну продају која се организује у вртићу „Пионир“. Такође су учествовали у радионици за маме и децу везаној за прославу Васкрса.

На Брбицу, празник деце, наши ученици учествовали су у хуманитарној акцији за лечење малог Косте. Својим рукотворинама и куповином учинили су још једно добро дело.

Школска галерија „Одмор“ је организовала изложбу декорисаних јаја, традиционално изабрала најлепше украшено ускршње јаје, „Најјаје“, и поделила награде. Било је много лепих и маштовитих радова, тако да је жири имао врло тежак посао. Ипак морали смо прогласити прве међу једнакима.

У категорији 1-4. разреда

1. место – Миа Николић 2/3

2. место – Нађа Милетић 4/4

3. место – Ирис Николић 1/2

 

У категорији 5-8. разреда

1. место – Милица Станковић 5/4

2. место – Лола Стојановић 6/1

3. место – Николина Милојевић